• LOUD PROJECT

  • Loud Project

  • Loud Project

BOOK NOW!

“LOUD Project” s-a infiintat in anul 2012 la initiativa lui Marius Dobre. Proiectul se doreste a fi unul indraznet atat prin stilul muzical abordat cat si prin sound.
Playlist-ul trupei include piese actuale pe care trupa doreste sa le abordeze cat mai modern posibil.

COMPONENTA:

Adina Zotea (voce):

Adena si-a facut aparitia pe piata muzicala in anul 2011, la varsta de 19 ani, cu piesa „S.O.S”, scrisa de Connect-R si Mayer, iar de aici lucrurile au luat o turnura frumoasa pentru ea. In toamna aceluiasi an a inceput colaborarea cu Laurentiu Duta, in urma careia au aparut single-urile „Milkshake” feat. Dony si „Lay me down”, realizat in anul 2012, in colaborare cu DJ-ul spaniol Luis Lopez, care a beneficiat de un videoclip si a facut-o cunoscuta pe tanara artista in Spania si America Latina, ajutand-o sa urce in clasamente precum Los 40 Principales.

Marius Dobre (chitara):

Veteranul trupei in varsta de 36 de ani, se descrie a fi un “varsator” veritabil, adica rabdator si meticulos. De profesie este economist, dar nu a putut sa renunte niciodata la marea dragoste – muzica.
In anul 1996 a inceput sa studieze chitara clasica la Scoala Popula de Arta din Bucuresti.
In anul 1998 a infiintat trupa BERE GRATIS, alaturi de Mihai Georgescu si Robert Anghelescu;
In anul 2000 este cooptat in trupa K-risma , alaturi de care inregistreaza un album;
In perioada 2003 – 2007 are diverse colaborari cu artisti precum : Tina (POPS), Eric Colas, Trupa GRAFIK, Gabriel Huiban, etc
Intre 2007 si 2012 colaboreaza cu Julia Jianu.
In anul 2012 incepe colaborarea cu Phelipe atat pe partea de creatie si compozitie pentru diversi artisti cat si pe cea artisitica in proiectul acestuia; In pararel, pune bazele proiectului propriu – LOUD Project;

Adrian Poplesanu: (tobe)

“Ceasul” trupei are 28 de ani. A studiat matematica si informatica. Este absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti, Facultatea de Automatica si Calculatoare.
In paralel a urmat cursurile Scolii Populare de Arta din Bucuresti sectia percutie ca mai apoi, pentru aprofundare,studieza cu profesori renumiti in particular.
A colaborat cu diverse trupe si artisti consacrati printer care: Aria, The Techers Orchestra, Tina Geru, Etnic, Opium, Alexandra Ungureanu, etc.

LOUD PROJECT va propune un show care cuprinde doua seturi muzicale a cate 45 de minute fiecare.
Pentru a putea garanta calitatea audio a show-ului, echipa LOUD PROJECT va pune la dispozitia clientilor sai, instalatia proprie de sonorizare marca HK cu o putere de 4KW, suficienta pentru a face fata unei locatii ce poate acomoda un numar de 300 de persoane.