• adena

  • adena 2

BOOK NOW!

Adena (Adina Flavia Zotea) s-a nascut in Bucuresti, pe 29 aprilie 1992. A crescut intr-o familie care i-a sustinut pasiunea pentru muzica si care a indemnat-o sa invete si sa descopere noi genuri muzicale.
Talentul i-a fost descoperit in copilarie, in urma participarilor cu succes la actiunile culturale din cadrul scolii si a fost pus in evidenta mai tarziu, in timpul liceului, la diversele festivaluri de muzica usoara, unde a fost remarcata imediat datorita vocii si prezentei scenice, obtinand premii cu piese precum “Goodbye” sau “Rise at Dawn” .

Tinand cont de sfaturile profesorului de muzica, a inceput sa ia lectii de canto, imbunatatindu-si astfel calitatile vocale.

Adena și-a făcut apariția pe piața muzicală în anul 2011, la vârsta de 19 ani, cu piesa „S.O.S”, produsa de Connect-R și Chris Mayer, iar de aici lucrurile iau o turnură frumoasă pentru ea. În toamna aceluiași an a început colaborarea cu Laurențiu Duță, în urma căreia au apărut single-urile „Milkshake” feat. Dony și „Lay me down”, realizat în anul 2012, în colaborare cu DJ-ul spaniol Luis Lopez, care a beneficiat si de un videoclip, filmat in Valencia și a făcut-o cunoscută pe tânăra artistă în Spania și America Latină, ajutând-o să urce în clasamente precum Los 40 Principales.

La începutul anului 2013, lansează piesa „Miracle of love”, produsa de Mario Morreti și Sorin Mitrea. Pentru că îi plac provocările, în toamna aceluiași an, Adena începe un nou proiect, alături de Dj Take. Astfel apare “Party Machines” , o piesă ritmată și veselă, dedicată fanilor ei, iubitori de clubbing și muzică dance. Melodia a fost înregistrată în studioul JHaps, sub egida JHaps Records.

După o scurtă pauză, anul 2015 începe în forță cu melodia “Tu mano”, alături de Dj-ul și producătorul Geo Raphael. La apariția acestei piese, Adena contribuie în premieră la partea de creație. În același an, apare single-ul ” Inocența”, prima piesă interpretată în limba română de către Adena. Melodia este produsă de Mario Morreti și Boier Bibescu.