Un detinut in varsta de 39 de ani, poate deveni unul dintre mostenitorii averii lui PRINCE. Acesta afirma ca este fiul legendarului artist.

Original din din Kansas City, statul Missouri, Carlin Q. Williams a solicitat sa fie supus unor teste ADN pentru a dovedi ca este fiul lui Prince. Acesta a depus un document prin avocatul sau la tribunal, prin care contesta afirmatia surorii lui Prince, Tyka Nilson, precum ca Prince nu ar avea urmasi.

Mama sa, Marsha Henson, a inregistrat de asemenea la tribunal o declaratie pe proprie raspundere in care a descris conjuctura in care s-a cunoscut cu Prince Rogers Nelson in iulie 1976 in holul unui hotel din Kansas City.

“Am băut vin împreună cu dl.Nelson”, după care ea l-a urmat într-o cameră de hotel și au avut “relații sexuale neprotejate”, a adăugat Marsha Henson. Ea afirmă că l-a conceput pe fiul său Carlin Williams în acea zi. El s-a născut la 8 aprilie 1977.

SURSA: Agerpres

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit